Mensen aan het woord in mijn teksten

Fragment uit testimonial in Jalp, het digitale Wmo-loket:
Zelf zou ik daar nooit naar binnen zijn gegaan, maar ja, mijn zus, he? Die sleepte me gewoon mee. En voor ik het wist had ik een arm vol kleding uitgezocht. Nel lette overal goed op of ik het gemakkelijk kon aan- en uittrekken. Lees meer.

Fragment van een artikel uit De Elker
Ik werk nu drie jaar op deze groep. Er zitten echt ‘moeilijke’ kinderen bij: bijzonder gedrag is hier normaal. En het leuke van Annika is dat ze ons wakker schudt.

Fragment van website zorginstelling, uit Zorg bij dementie:
Mijn vader zit soms gewoon te zingen, als ik hem opzoek. Hij heeft een favoriet plekje in de huiskamer, vlakbij het raam. Hij mag zo graag naar de vogeltjes kijken in de tuin. Laatst had een van de vrijwilligers samen met hem een slinger gemaakt van pinda's en die voor het raam gehangen. Dat geeft vreugde aan zijn leven.

Fragment uit boekje over het CJG in Beijum, Groningen
Ciska heeft haar jongste kind (Jelmer van zes) naar de basisschool gebracht. Ze is moe, want Jelmer is vannacht wel vier keer bij haar gekomen. Hij is bang dat er monsters onder zijn bed liggen. Het kost elke keer veel moeite om hem weer rustig in bed te krijgen. De laatste keer dat hij bij haar kwam, ....
Lees verder

 
Tekstbureau Ansje Bootsma
T 050 5254372
info@ansjebootsma.nl
linkedin logo  facebooklogo